Over de Co-ouderschap coach

/Over de Co-ouderschap coach
Over de Co-ouderschap coach2018-11-02T12:54:43+00:00

Over de co-ouderschap coach

Co-ouderschap coaching is iets nieuws. Coaching van De co-ouderschap coach is niet een opvoedcursus of zomaar een bemiddelingsbureau wat gaat helpen bemiddelen tussen jou en je ex.

Ik ga aan de slag met jou en zorg er voor dat jij je lifestyle zo verbetered dat JIJ, JE KIND en JE CO-OUDER minder stress ondervinden aan jullie co-ouderschap.

Ik ga jou coachen en jou helpen jouw doelen te bereiken.
Belangrijk om te weten is wie jij bent, wat jouw doelen zijn, wat je wilt bereiken, en hoe je dat gaat doen. Daarna ga jij leren dat de andere ouder net zo een rol van betekenis heeft als jij.
Ik zeg: "de andere ouder heeft altijd gelijk”.
Respect, begrip en empathie, zijn de drie kernwoorden binnen mijn praktijk.

Lukt het jou?

Als jij denkt dat jij in je co-ouderschap ergens tegen aanloopt, informatie kan gebruiken en je wilt ontwikkelen of verbeteren.
Neem dan contact op en ik ga jou helpen jouw verbinding met jezelf en je co-ouder te herstellen zodat jullie zonder onzekerheid en spanning vol zelfvertrouwen jullie leven kunnen leiden. En jullie kind(eren) met twee ouders de rust en de ruimte krijgen om te genieten en zich volledig te kunnen ontwikkelen als volwaardig mens.

 

Wie is de coach

Hi, mijn naam is Robertus. Als de co-ouderschap coach ben ik er voor jou.

Ik begeleid ouders in gescheiden situaties, zodat zij hun ouderschap in hun co-oudersschap op de rit kunnen krijgen.

 

De co-ouderschap coach

Coaching

Als lifestyle coach weet ik wat er gedaan moet worden om te verbeteren en te ontwikkelen. Inzicht, Mindset en Focus kortom je lifestyle moet veranderen om op de langere termijn succesvol te blijven. Ik zie dagelijks wat de gevolgen zijn van een verkeerde instelling en  slechte communicatie.
Gevoelens van onmacht, verdriet en onzekerheid over jouw toekomst zijn de ingrediënten voor een desastreuze toekomst van jou en jullie kind(eren).

Als vader en co-ouder van een jongen, ben ik eke dag opzoek naar de beste versie van mij zelf voor hem en mijn co-ouder. Want er is geen dag dat hij niet kijkt naar mij en ik geen voorbeeld ben voor hem.

Als co-ouder ken ik de valkuilen, vragen en uitdagingen  van co-ouderschap en vaderlijke co-ouderschap.
Nu help ik met mijn ervaring als co-ouder en lifestyle coach andere ouders zich te ontwikkelen als co-ouder. Ik help je inzicht te krijgen in wie jij bent en de verbinding te herstellen met jezelf en jouw co-ouder. Je zal leren je communicatie constructief en zonder veroordeling in te zetten zodat jullie, als ouders van jullie kind(eren), op respectvolle manier kunnen communiceren over de leuke dingen en belangrijke zaken van jullie kinderen. 

 

"je bent niet een product van jou omstandigheden, jij bent een product van jouw keuzes".

 

Missie

De missie van de co-ouderschap coach is:

Co-ouders in staat stellen om hun prestatie vermogen aanzienlijk te verbeteren, zodat zij op basis van begrip en principieel persoonlijk leiderschap waardevolle idealen gestalten kunnen geven.

 

Werkwijze

Om ernstige conflict patronen aan beide zijde te kunnen doorbreken is het ideaal om beide ouders aanwezig te hebben. Dan snijdt het mes aan twee kanten.

Op individueel niveau coach ik jou, als co-ouder, door je persoonlijk te begeleiden met de coachings vragen die jij hebt.

Wil je meer weten? Neem vandaag nog contact met mij op en klik op onderstaande button. Dan kijken wij samen naar wat jij nu nodig hebt.

Een intake is gratis en geheel vrijblijvend.