Co-ouderschapsplan

/Co-ouderschapsplan
Co-ouderschapsplan2018-11-02T12:45:05+00:00

Hulp bij een co-ouderschapsplan of omgangsregeling

De Co-ouderschap coach biedt begeleiding bij het opstellen van een omgangsregeling of co-ouderschapsplan. Wanneer u er beiden als ouders samen uitkomt is dat natuurlijk gewenst. Want als ouders bent en blijft u verantwoordelijk. Toch zien we in de praktijk dat dit niet altijd lukt. De Co-ouderschap coach helpt u op weg. Ook wanneer blijkt dat na verloop van tijd een co-ouderschapsplan niet meer werkt of een van de ouders enige tijd uit beeld geweest is en weer omgang wenst, bent u hiervoor bij ons welkom.

Recht op beide ouders

Omdat kinderen recht hebben op een goed contact met beide ouders kan in dat geval de Co-ouderschap coach de gesprekken begeleiden om zo te komen tot afspraken waar een ieder achter staat. Onder begeleiding worden er afspraken gemaakt over het co-ouderschapsplan, zorgverdeling en/of omgangsregeling en indien gewenst maakt de Co-ouderschap coach kennis met uw kind(eren) om een beeld te krijgen van hoe zij de omgangsregeling zien.

Wil jij jullie ouderschapsplan wijzigen en/of een nieuwe voorstel doen van jullie co-ouderschapsplan. De Co-ouderschap coach helpt jou bij het opstellen van jullie ouderschapsplan. Het enige ouderschapsplan dat je nog nodig hebt.

Co-ouderschapsplan opstellen

Co-ouderschap coaching

Om er voor te zorgen dat jouw co-ouderschapsplan of voorstel van jouw co-ouderschapsplan maximale resultaten behaalt. Is het verstandig om jouw lifestyle hierop in te richten. De co-ouderschap coach kan jou daarbij helpen.

De co-ouderschap coach geeft je inzichten en leert je hoe jij jouw leven optimaal kan inrichten, zodat jij jullie co-ouderschap kan omzetten naar een positieve en rustgevende ervaring voor jullie kinderen.

Ben jij het zat om je leven te leiden als gevolg van alle conflicten met jou co-ouder. Neem dan nu contact op met de co-ouderschap coach en leer hoe jij jouw co-ouderschap constructief en harmonieus kan uitvoeren.

Meer weten over co-ouderschapscoaching? Klik hier en lees meer over co-ouderschapscoaching van De co-ouderschap coach.

Kan jij mij coachen